Logg inn til Sparebanken Sør sin nettbank – viktig info!

Logg inn i Sparebanken Sør sin nettbank. Du gjør dette på innlogginssiden til banken din. Alle moderne banker i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør huske når du bruker nettbanken din hos Sparebanken Sør.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Sparebanken Sør

Husk å forvisse deg om at du er på standard sted når du skal logge inn i Sparebanken Sør sin nettbank. Om du ikke er på riktig sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra pengene dine som du har på din bankkonto hos Sparebanken Sør. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn i Sparebanken Sør sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Sparebanken Sør, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som beskriver ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.