Sparebanken Sør: logg inn i nettbanken

Under følger noen nyttige tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn i nettbanken hos Sparebanken Sør.

Alle moderne banker i Norge har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske på når du benytter deg av nettbanken din hos Sparebanken Sør.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Sparebanken Sør

Husk å forvisse deg om at du er på standard URL når du skal logge inn hos Sparebanken Sør sin nettbank. Om du ikke er på standard sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos Sparebanken Sør. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn i Sparebanken Sør sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Sparebanken Sør er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Sparebanken Sør, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Sparebanken Sør. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Sparebanken Sør, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Sparebanken Sør sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Sparebanken Sør sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Sparebanken Sør, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

En kommentar om “Sparebanken Sør: logg inn i nettbanken”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.