Sparebanken Sogn og Fjordane: logg inn i nettbanken

Logg inn i Sparebanken Sogn og Fjordane sin nettbank. Du gjør dette på innloggingssiden til banken din..

Alle moderne banker i Norge har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør huske når du benytter deg av nettbanken din hos Sparebanken Sogn og Fjordane.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Sparebanken Sogn og Fjordane

Husk å sjekke at du er på rett sted når du skal logge inn i Sparebanken Sogn og Fjordane sin nettbank. Om du ikke er på riktig sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din bankkonto hos Sparebanken Sogn og Fjordane. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn i Sparebanken Sogn og Fjordane sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Sparebanken Sogn og Fjordane er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Sparebanken Sogn og Fjordane, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av status. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Sparebanken Sogn og Fjordane. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Sparebanken Sogn og Fjordane, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Sparebanken Sogn og Fjordane sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Sparebanken Sogn og Fjordane sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Sparebanken Sogn og Fjordane, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

En kommentar om “Sparebanken Sogn og Fjordane: logg inn i nettbanken”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.