Logg inn til Indre Sogn Sparebank sin nettbank – nyttig info

Under følger noen nyttige tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn i nettbanken hos Indre Sogn Sparebank.

Det er i dag vanlig at bankene har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør huske når du bruker nettbanken din hos Indre Sogn Sparebank.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Indre Sogn Sparebank

Husk å passe på at du er på standard nettadresse når du skal logge deg inn i Indre Sogn Sparebank sin nettbank. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos Indre Sogn Sparebank. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Indre Sogn Sparebank sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Indre Sogn Sparebank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Indre Sogn Sparebank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som gir en beskrivelse av situasjonen. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Indre Sogn Sparebank. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Indre Sogn Sparebank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Indre Sogn Sparebank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Indre Sogn Sparebank sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Indre Sogn Sparebank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

En kommentar om “Logg inn til Indre Sogn Sparebank sin nettbank – nyttig info”

  1. Nå gir jeg opp. Her er jo nye ting hver gang jeg skal logge meg inn. jeg bruker kodebrikke.
    har jo vært inne her tidligere og ordnet betalinger blant annet.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.