Flekkefjord Sparebank: logg inn i nettbanken

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn i nettbanken hos Flekkefjord Sparebank.

Alle moderne banker i Norge har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske når du bruker nettbanken din hos Flekkefjord Sparebank.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Flekkefjord Sparebank

Husk å forvisse deg om at du er på standard sted når du skal logge deg inn i Flekkefjord Sparebank sin nettbank. Om du ikke er på rett sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan ta pengene dine som du har på din bankkonto hos Flekkefjord Sparebank. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn i Flekkefjord Sparebank sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Flekkefjord Sparebank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Flekkefjord Sparebank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Flekkefjord Sparebank. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Flekkefjord Sparebank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Flekkefjord Sparebank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Flekkefjord Sparebank sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Flekkefjord Sparebank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg inn en kommentar eller still et spørsmål