Logg inn til SpareBank 1 Hedmark sin nettbank – viktig info!

Logg inn i SpareBank 1 Hedmark sin nettbank. Du gjør dette på innlogginssiden til banken din. Alle moderne banker i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske på når du bruker nettbanken din hos SpareBank 1 Hedmark.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til SpareBank 1 Hedmark

Husk å påse at du er på standard sted når du skal logge inn i SpareBank 1 Hedmark sin nettbank. Om du ikke er på rett sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos SpareBank 1 Hedmark. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn i SpareBank 1 Hedmark sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til SpareBank 1 Hedmark, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.