Logg inn til Sparebank 1 SMN sin nettbank – nyttig info

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn i nettbanken din hos Sparebank 1 SMN.

Det er i dag vanlig at bankene har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske på når du bruker nettbanken din hos Sparebank 1 SMN.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Sparebank 1 SMN

Husk å sjekke at du er på standard URL når du skal logge inn hos Sparebank 1 SMN sin nettbank. Om du ikke er på rett sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos Sparebank 1 SMN Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn i Sparebank 1 SMN sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Sparebank 1 SMN er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Sparebank 1 SMN, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Sparebank 1 SMN. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Sparebank 1 SMN, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Sparebank 1 SMN sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Sparebank 1 SMN sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Sparebank 1 SMN, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

En kommentar om “Logg inn til Sparebank 1 SMN sin nettbank – nyttig info”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.