DNBNor: logg inn i nettbanken

Logg inn i DNBNor sin nettbank. Du gjør dette på innloggingssiden til banken din..

Det er i dag vanlig at bankene har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du ikke må glemme når du benytter deg av nettbanken din hos DNBNor.

Viktige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til DNBNor

Husk å forvisse deg om at du er på aktuelt nettadresse når du skal logge deg inn i DNBNor sin nettbank. Om du ikke er på standard sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta pengene dine som du har på din bankkonto hos DNBNor Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn i DNBNor sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos DNBNor er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til DNBNor, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som beskriver ståa. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til DNBNor. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos DNBNor, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i DNBNor sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos DNBNor sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos DNBNor, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

3 kommentarer om “DNBNor: logg inn i nettbanken”

  1. Hei dere som jobber i Norges største møkka bank. Jeg bestillte kode brikke for 6 uker siden den ble sendt
    som brevpost fra baltikum til Thailand hvor jeg bor. Det ble ikke sendt express og heller ikke med sporings mulighet.Jeg har ventet i 5 uker og antar at denne sending er tapt.Uten sporing vet vi ikke hvor den har tatt veien.Det ble bestillt en ny for cA. 1 uke siden ,hvis den ta14 dager eller 3 uker da blir jeg uten mulighet for og nå minibanken elle alt inn eller det som måtte være av behov for brikken.Jeg kommer ikke inn til pensjonen min,. og hvi brikke nr 2 tar 14 eller 3 uker da blir totalen på dette 2 måneder. Jeg måtte betale 150 kr. for en ny brikke laget i China ,der koster den anntagelig kr 2 ,- og produsere. DNB ,Er den banken som tjener mest i Norge og det er fanden ikke noe rart.Ingenting skal koste. Og her er resultatet.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.