Bulder Bank nettbank: logg inn

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn i nettbanken hos Bulder Bank.

Det er i dag vanlig at bankene har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør ha som en regel når du bruker nettbanken din hos Bulder Bank.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Bulder Bank

Husk å passe på at du er på standard nettadresse når du skal logge deg inn hos Bulder Bank sin nettbank. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din bankkonto hos Bulder Bank Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn i Bulder Bank sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Bulder Bank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Bulder Bank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en statusmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Bulder Bank. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Bulder Bank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Bulder Bank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Bulder Bank sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Bulder Bank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

5 kommentarer om “Bulder Bank nettbank: logg inn”

 1. Jeg har fått vite av Bulder (nå i 2023) at de ikke tilbyr nettbank overhodet. De er en ren mobilbank! Det fremkommer også på deres infosider (ganske vanskelig å finne, men det ligger begravet i Q&A oversikten).

  Svar
 2. Jeg trenger å få åpnet mine 2 kort en kort periode for ASIA fo, 03.11.23 tom 06.11.23
  Jeg har forsøkt å gå inn i bulder Appen, men finner ingen steder hvor jeg kan gjøre dette.
  Hjelp

  Svar
  • Hei Jarle. Dette er ikke vårt problem. Du må høre med de som er i ASIA om hvordan du skal kunne bruke kortet ditt riktig, husk å ikke oppgi bankkonto nummer. Ønsker deg en fin dag videre og god jul!

   Svar
 3. Hei,

  Vurderer å skifte bankforbindelse til Bulder, men avhenger av å benytte nettbank, som det virker som at ikke tilbys pr. idag.
  Er dette planlagt? Selv om jeg ofte benytter mobilbank/app er det en vesentlig fordel med en nettbank på PC/laptop i tillegg (ref. Sbanken, som jeg lenge har hatt kundeforhold med men nå vurderer å skifte fra)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.